O nama

Dobrodošli na  ZRNEKS TIM  web prezentaciju.Zrneks grickalice  O nama

Želimo da pozdravimo sve ljubitelje grickalica, ali i one koji to nisu, u nadi da će jednog dana i oni  postati zadovoljni potrošači grickalica iz široke lepeze proizvoda naše firme.

ZRNEKS TIM se bavi prženjem, pakovanjem, uslugama pakovanja i prodajom zrnastih prizvoda za ljudsku ishranu. Cilj nam je da zadovoljimo i najprobirljivije sladokusce, a nagrada nam je svaka prodata kesica iz našeg proizvodnog programa.

Svoje početke beležimo 1996. god. od kada poslujemo sa kontinuiranim razvojem. U početku je to bio mali porodični posao koji je uz konstantne aktivnosti, ulaganja, uvažavanja potreba komitenata, kvaliteta samih proizvoda, ostvarila imidž ozbiljne firme koja uživa poverenje velikog broja zadovoljnih potrošača. Posedujemo moderne mašine za pečenje i automatsko pakovanje zrnastih proizvoda i sopstvena vozila za snabdevanje.

ZRNEKS TIM je koncipirana kao veleprodaja sa naglaskom na direktno nedeljno snabdevanje naših kupaca, a sami proizvodi su pozicionirani na sopstvenim policama.  Potrošačima se uvek plasiraju sveži artikli na mestu gde će ih oni odmah uočiti.

Konstantnim praćenjem novih trendova i inovacija u prizvodnji, pakovanju i prodaji zrnastih proizvoda, kao i unapređenjem proizvodnog programa i asortimana proizvoda, svojim radom, zalaganjem, prisutnošću i kvalitetom uspeli smo da zadovoljimo zahteve kako profesionalnih kupaca, tako i naših krajnjih potrošača.

Svi proizvodi su osmišljeni i proizvedeni po dugo pripremanim recepturama, na osnovu iskustva sa tržišta. Naglašena briga o kvalitetu krajnjeg proizvoda rezultirala je izborom savremenih, fleksibilnih ambalažnih materijala, savremenog dizajna, koji imaju za cilj što bolje očuvanje svojstava i kvaliteta gotovog proizvoda.

Prateći standarde i norme koje propisuje poslovanje u prehrambenoj industriji, uveli smo HACCP standard, kako bi bile praćene sve aktivnosti vezane za prijem i skladištenje sirovina, ambalaža i repromaterijala, kao i same proizvodnje i pakovanja proizvoda, a sve u cilju očuvanja bezbednosti proizvoda. Na taj način, na tržište uvek plasiramo proizvode dobrog i strogo kontrolisanog kvaliteta.

ZRNEKS TIM poseduje i svoj vozni park...

About us